Betrouwbare datingsites

Om het makkelijker te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de in onze ogen beste en meest betrouwbare datingsites in Nederland. Van elke datingsite hebben wij een korte beschrijving gemaakt met de voordelen en functies.
Lees het even op uw gemak door, zodat u zeker weet welke datingsite het beste bij u past. U kunt zich natuurlijk ook bij meerdere datingsites aanmelden.

Datingsites

De onderstaande datingsites hebben we in het overzicht geplaatst. Wanneer u op de naam klikt, wordt u naar de plek op deze pagina gestuurd waar meer informatie gegeven wordt over de site. Ook kunt u zich dan gratis aanmelden.

Lexa

Lexa is met 1,6 miljoen leden de grootste dating site in nederland. Het is een erg leuke site met enorm veel mogelijkheden. Een groot voordeel van Lexa, is dat u eerst een "proeflidmaatschap" kan afsluiten voordat u een betaald abonnement neemt. Zo kunt u alles een beetje leren kennen en een goede beslissing nemen.

Meld u snel aan via de onderstaande banner!

Relatieplanet

Relatieplanet is ook een erg grote datingsite. Niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie is relatieplanet erg populair. Een groot voordeel van relatieplanet is dat er de mogelijkheid tot een proeflidmaatschap bestaat. Als nieuw lid wordt u eerst automatisch gratis member om de site en haar functies goed te leren kennen. Zoals bij bijna elke datingsite, kunt u later altijd nog overstappen op een betaald lidmaadschap met toegang tot alle functies.

Meld u snel aan via de onderstaande banner!

Betrouwbare dating site

eDarling

eDarling is een goede datingsite. Er zijn veel online daters, de keuze is er groot. Er zijn erg uitgebreide functies. Zo maakt eDarling alleen gebruik van doelgerichte, wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen. Het aanmeldproces gaat snel en is erg simpel. Het aanmelden is daarnaast ook nog eens gratis!

Meld u snel aan via de onderstaande banner!


Parship

Parship is een datingsite die zich in positieve zin onderscheidt van de andere. Het heeft een hele balangrijke en goede functie extra: De macthmethode. Parship helpt u bij het vinden van een geschikte partner via een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. U vult 80 kenmerkende vragen in. Op basis van de antwoorden wordt er een match gezocht. Dit kan erg handig zijn en Parship is daarom zeker een aanrader. Probeer het gratis!

Meld u snel aan via de onderstaande banner!

Betrouwbare dating site

Match4me

Match4me is een speciale datingsite die zich richt op de hoger opgeleiden in Nederland die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Dit kan erg handig zijn, zo hoeft u niet alle irrelevante profielen door te spitten. Ook kunt u zich bij Match4me aanmelden als gratis member. Wilt u liever meer functies? Dan kunt u altijd nog overstappen op een betaald abonnement.

Meldt u snel aan via de onderstaande banner!

Betrouwbare dating site

50plusmatch

50plusmatch is wederom een datingsite gericht op een speciale doelgroep. Zoals u al aan de naam kunt zien is het dit keer gericht op "50 plussers" die een relatie zoeken met iemand van hun eigen leeftijd. 50plusmacth is één van de weinigen in zijn soort. Zeker voor ouderen kan het handig zijn om alleen maar profielen te hoeven bekijken waar ook echt een potentiĆ«le date uit kan komen. Zo is het een stuk gemakkelijker.

Meld je snel aan via de onderstaande banner!

Betrouwbare dating site